"Gyártási technológia fejlesztése a Valum Szekszárd Kft.-nél"

A VALUM Szekszárd Kft. szekszárdi telephelyén 1 db KDF650 Edition élzáró gépet és 1 db Korpus Integrált Bútoripari Rendszert vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 20,804 millió forintos vissza nem térítendő támogatás segítségével.

A társaság fejlesztésének a célja volt egy olyan mértékű technológiafejlesztés, mely a társaság kapacitását növeli, ezáltal a megnövekedett vevői megrendeléseket ki tudja szolgálni, így olyan megrendeléseket is kap vevőitől, melyeket jelenlegi gépparkjával már maradéktalanul kiszolgálni. A társaság a fejlesztés eredményeként korszerűsítette a termelési infrastruktúráját, növelte a termelési kapacitásait, és kialakította a saját vállalatirányítási és termelésirányítási rendszerét.

A pályázat keretében beszerzett gép korszerű, az európai minőségi követelményeknek megfelelő berendezés.

A fejlesztés során beszerzett gépet és szoftvert azonnal hasznosításba vette a vállalkozás, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a vállalkozás napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a közel 21 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

Valum Szekszárd Kft.
Elérhetőségeink:
telefonszámunk: +36(74) 511-977
e-mail címünk: valum@terrasoft.hu
A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.2-16-2017-01207
Befejezés időpontja: 2017.12.13.; Támogatás aránya: 50%, Támogatás összege:20.804.390,- Ft.

 

info